Panaderies Es Blat

Inpan compta amb tres Forns de pa propis a Ciutadella de Menorca

A Inpan t’oferim tres punts de venta amb servei de cafeteria, berenars i venta de pa, pastes i encàrregs per celebracions. Ens trobaràs a diferents punts de Ciutadella i oberts quasi es 365 dies de s’any!

Es Blat Terrassa: primer pas per donar a conèixer qui som.

Es Blat Terrassa

Sa idea inicial d’obrir un forn de pa propi era vendre es productes a nes consumidor final, ja que, fins aquell moment, no es comptava amb aquest servei. Si ja heu llegit un poc de sa nostra història sabreu que Inpan es va constituir amb es compromís per part des socis que en formaven part d’aportar un punt de venta. A pesar d’açò, aquest negoci volia ser un forn de pa on poder distribuir es productes d’Inpan i assegurar sa distribució diaria de sa producció. S’empresa volia expandir-se i poder gestionar sa venta de productes propis per així poder tenir un benefici major i no dependre de botigues externes.

Un forn de pa que ho té tot…

Així es com es va iniciar Es Blat Terrassa es mes d’agost de 2005, en un local contigu a sa fàbrica i avont es va fer una inversió important per convertir-lo en lo que és avui en dia.

Per aprofitar an es màxim s’espai que teniem, vam comptar amb sa col.laboració de s’equip de decoradors de Dide que va maximizar s’espai per poder donar tots es serveis que s’ofereixen.

Voliem ser cafeteria i a la vegada forn de pa. El que implicava servei de berenars també… Per tant, també es va haver de construir sa cuina, on poder manipular ets aliments i organitzar una zona de taules i cadires on es nostres clients poguessin estar còmodes.

Així va ser com al 2005 vam obrir ses portes des primer forn de pa i cafeteria gestionats directament per noltrus!

Es Blat des carrer Terrassa té clients molt diversos com vesins, pares i mares que deixen es fiets a Joguina (s’escoleta que tenim just davant) i visitants que venen a tastar es nostres productes típics.

Avont ens pots trobar?

Ja sabeu on trobar-nos? Som en es carrer Terrassa nombre 23, a sa plaça de l’Empordà!

I es nostre horari és:

  • De dilluns a divendres de 7 a 13.30 i de 17 a 20
  • Dissabtes de 7 a 14.00 i Diumenges de 7 a 13.30

Es Blat Eivissa: un gran canvi cap a millor.

Es Blat des carrer Eivissa es va inaugurar es desembre de 2015, però sa història d’aquest forn no comença aquí…

Abans de ser a nes cap de cantó des carrer Eivissa amb República Argentina, vam estar ubicats molts anys a nes mateix carrer República Argentina, just uns metres més avall d’avont esteim ara. Ens deiem Ca’n Nesto i oferíem venta de pa i productes típics. Aquest forn era gestionat per un des socis, recordau que cadascun havia d’aportar un punt de venta? Pues Ca’n Nesto era un d’ells!

Per què ens canviam? A Inpan voliem ampliar es nostres serveis i poder-vos oferir un local més ample i lluminós. Un forn de pa amb servei de cafeteria perquè es nostres clients puguin estar còmodes…

Així es com decidim abandonar es local de Ca’n Nesto i obrir Es Blat Eivissa, on també vam comptar amb s’ajuda den Bosco i na Susagna (Dide) per donar-li tot s’aprofitament possible a s’espai.

D’aquesta manera Inpan podia gestionar de forma interna aquest local igual que Es Blat Terrassa. Sa nostra intenció va ser donar-li un servei a sa barriada que fins aquell moment els hi quedava enfora: una cafeteria on poder fer sa compra diària de pa i també poder berenar i comprar una pasteta per sa bereneta.

Es nostres clients més habituals són vesins des voltants i clients que venen a comprar es nostres productes més típics, com ses ensaimades mallorquines de capsa.

Ens trobaràs a ne’s carrer Eivissa 48, just a sa cantonada!

S’horari que feim és es següent:

  • De dilluns a divendres de 7 a 13.30 i de 17 a 20
  • Dissabtes i diumenges de 7 a 13.30

Es Blat des Born: es nostre granet d’arena an es centre de Ciutadella

És es més nou des tres forns de pa propis d’Inpan. És es tercer des Blats i l’obrim es juny de 2018 amb moltes ganes per poder oferir-vos un local més cèntric i amb un horari més ampliat i venta de productes típics menorquins, com formatge, sobrassada i mel.

Com molts sabeu, en aquest local sempre ha existit un forn de pa. Inpan arriba per modernitzar es local i donar-li un aire fresc on podreu trobar tots es nostres productes.

Som a sa Plaça des Born 23, just abans d’arribar a sa cantonada des Teatre.

Ens trobareu en horari d’hivern:

  • De dilluns a dissabte de 7.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  • Diumenges de 7 a 13.30h

Horari d’estiu:

  • De dilluns a dissabte de 6.00 a 15.00 i de 17.00 a 21.00
  • Diumenges de 7 a 13.30h